Casa prefabricata din containere modulare

Avantajele oferite de casele prefabricate din containere modulare

 

Casele din containere de locuit reprezinta solutia ideala din punct de vedere economic si practic pentru constructiile de tip rezidential temporare sau permanente. 

 

Casele realizate din containere modulare sunt durabile si usor de intretinut. Sunt fabricate cu o tehnologie de varf avand in spate o experienta de peste 30 de ani in proiectarea si construirea cladirilor modulare, au o durata de viata lunga si costuri de montaj si  intretinere reduse. 

 

De asemenea, containerele modulare sunt lavabile, nu putrezesc, nu ruginesc si se pot intretine cu usurinta.

Casele din containere Karcontainer  au încorporate cele mai noi tehnologii, componente de inalta calitate si preturi economice. 

 

Aceste tipuri de contructii se realizeaza prin imbinarea modulara a doua sau mai multe containere dormitor si/sau container sanitar

 

Containerele stil casa Karcontainer sunt construite pe o structura cadru de otel zincat galvanizat vopsit electrostatic cu pereți exteriori tip panouri sandwhich placati cu tabla galvanizata, izolati cu spuma polistiren de 50mm, acoperis in doua ape din  placa de otel zincat special.

Pot fi folosite o multime de finisaje pentru a schimba aspectul clasic al containerului dormitor, prin urmare, exista foarte multe posibilitati de a personaliza designul.

 

Constructia efectiva se realizeaza in maxim 7 zile din momentul in care pleaca din fabrica, si poate fi imediat gata de utilizare. Tot ceea ce trebuie sa pregatiti pana in momentul livrarii este fundatia si amplasarea in vecinatatea acestea a conductelor de alimentare cu apa si a celor de canalizare.

 

Daca sunteti hotarat sa achizitionati o casa din containere, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati

 

 

×