Avantajele oferite de constructiile modulare din containere multifunctionale
Casa din containere Karcontainer

Vom incerca in ceea ce vom descrie mai jos sa va aratam avantajele oferite de constructiile modulare din containere multifunctionale Karcontainer.

De ce sa aleg un container multifunctional din gama Karcontainer?

Containerele modulare multifunctionale sunt din ce in ce mai folosite in constructia de spatii cu diverse utilizari. Foarte multe companii prefera solutia de birou din containere modulare unei constructii clasice deoarece iau in considerare factori cum ar fi: autorizatii de constructie, timpi de executie, pret sau mobilitate. In acelasi timp, persoanele fizice vad in achizitionarea unei constructii modulare de tip container o solutie rapida de creare a unor spatii anexe sau chiar spatii de locuit permanent.  

Siguranta si calitate

Karcontainer comercializeaza containere multifunctionale a caror istorie de productie incepe din anul 1986, si pentru care s-au dezvoltat de-a lungul a trei decenii numeroase tehnologii de productie si asmblare. In componenta containerelor modulare sunt folosite materiale certificate international pentru a va oferi siguranta si calitate. Avand un aspect elegant, containerele multifunctionale comercializate de catre Karcontainer se integreaza cu usurinta in orice decor. Adaugand la acest aspect designul practic si versatilitatea compartimentarii, aveti siguranta construirii unui spatiu multifunctional personalizat.

Materiale componente

La baza, containerele de tip birou Karcontainer sunt alcatuite dintr-un cadru de otel vopsit electrostatic, pereti din panouri tip sandwich special, cu izolație EPS, usa de metal si geamuri PVC.  Acoperisul cu grosimea de 120 mm, unic in Romania, conceput din cleme speciale de prindere pentru a drena cu eficienta apa pluviala la fel ca si podeaua din placi de ciment cu grosimea de 14 mm acoperita cu vinilin de 2,5 mm, permit eficientizarea consumului energetic si asigura confort termic si nivel ridicat de termo si hidro izolatie.

Solutii office la standarde internationale

Cu un buget relativ mic, veti putea gazdui tot personalul angajat de la birou. Cladirile de birouri rezultate nu sunt in niciun fel inferioare birourilor conventionale si pot fi inlocuite fara nici o concesie. Dupa instalare, se conecteaza toate utilitatile necesare, iar activitatea la birou poate fi inceputa. Containerele Karcontainer sunt solutii Office care îndeplinesc toate cerintele si standardele de securitate la incendiu și sanitare. Productia si functionarea lor nu daunează mediului, si cel mai important, sunt universale si mobile, adica pot fi utilizate in aproape orice loc, in orice condiții climatice si caracteristici geografice adecvate. Toate aceste avantaje fac ca astfel de centre de birouri sa fie din ce în ce mai solicitate pentru afaceri. Proiectantii si arhitectii nostri pot implementa oricare dintre ideile dumneavoastra de amplasare în mod individual. Containerele din profile de otel galvanizat Karcontainer ofera ocazia unica de a-ti incepe imediat afacerea, avand spatiile necesare de birouri sau de cazare a muncitorilor. Containerele sunt asamblate de la zero din module bloc gata facute, fara a crea un șantier in sensul cel mai adevarat al cuvantului, ceea ce inseamnă ca nu este necesara nicio fundatie si nici lucrari pregatitoare lungi. In fapt, modulele gata asamblate sunt livrate si amplasate direct gata de utilizare. Acest concept de construcție permite implementarea proiectului de amplasare în doar cateva zile. Este ușor si simplu ca aceste containere să fie asamblate, dar numai dacă sunt realizate de profesioniști conform unei scheme bine stabilite, utilizând tehnologii fiabile dovedite.

Solutii pentru locuit

Containerele modulare de locuit sunt ideale de asemenea pentru organizarea de santier, oferind o solutie optima de cazare pentru muncitori. Se pot compartimenta astfel, spatii pentru grupuri sanitare si spatii pentru sali de mese. Containerele Karcontainer sunt complet demontabile si se pot muta cu usurinta acolo unde va sunt necesare pentru crearea unui spatiu de cazare pentru muncitori. Optional, containerele individuale se pot monta unul langa altul, unul dupa altul sau unul peste altul, respectandu-se instructiunile de asamblare si capacitatile portante maxime, fiind unul dintre cele mai importante avantaje oferite de constructiile modulare din containere multifunctionale Karcontainer. Calitatea partilor componente ale containerelor modulare va garanteaza o durata de viata de minim 20 de ani.  

Solutii pentru spatii sanitare

Containerele Karcontainer pot fi transformate cu usurinta in spatii sanitare care ofera acelasi confort ca si o constructie clasica. In plus, containerul sanitar Karcontainer este usor de intretinut, poate fi igienizat cu usurinta, este lavabil, nu rugineste si nu putrezeste. Containerul sanitar este ideal pentru utilizarea in diverse scopuri, de la spatiu pentru muncitori, toaleta publica in zone intens circulate, evenimente sau spatii de lucru deschise. In functie de utilizare, puteti alege echipamentul din grupurile sanitare dintr-un container, numarul de dusuri, toalete sau chiuvete. Instalatia sanitara este completa. Unul dintre avantajele oferite de constructiile modulare din containere multifunctionale Karcontainer este faptul ca tevile pentru apa sunt în spatele containerului si nu sub acesta si se pot racorda cu usurinta la reteaua de apa si canalizare.

Echipare completa

Indiferent de natura utilizarii finale a containerului, acesta este livrat cu instalatie electrica si, dupa caz, instalatie sanitara complete, gata de utilizare.   Cu alte cuvinte, cu un buget accesibil si intr-un timp scurt, orice nevoie acuta de spatiu potrivit in diverse utilizari poate fi acoperita prin achizitionarea unui container modular din gama Karcontainer.
×