Container sanitar marca Karcontainer
Container sanitar wc
Container sanitar wc

Containerele sanitare produse de Karcontainer sunt solutia optima pentru firmele si institutiile care trebuie sa ofere angajatilor, vizitatorilor sau clientilor un spatiu igienic complet functional.

Karcontainer poate produce containere cu dimensiuni mici pentru 2 grupuri sanitare distincte, fete/baieti,  cat si containere de mari dimensiuni potrivite pentru fluxuri mari de utilizatori.

De asemenea, containerele pot fi utilate si cu dusuri si boilere pentru a satisface nevoile angajatorilor care trebuie sa ofere un astfel de spatiu la locul de munca.

Containerele sanitare cu dusuri sunt utilizate si pentru baze sportive, camping-uri, unitati de productie sau santiere.

Va prezentam mai jos cateva dintre proiectele realizate pentru clientii nostri:

Container Karcontainer sanitar cu 2 grupuri individuale fete/baieti cu dimensiuni totale de 3000x2400x2500 mm.

Container Karcontainer sanitar cu 2 grupuri individuale fete/baieti cu dimensiuni totale de 6000x2400x2500 mm.

Container Karcontainer sanitar cu 3 grupuri individuale wc si 3 compartimente dus cu dimensiuni totale de 7000x3000x2500 mm.

Container Karcontainer sanitar cu 2 grupuri individuale fete/baieti cu dimensiuni totale de 7000x3000x2500 mm.

 

Mentionam ca putem realiza la cerere orice tip de compartimentare sau de dotare interioara. Schitele proiectelor se realizeaza de catre specialistii nostri in colaborare cu solicitantul si sunt adaptate astfel incat sa satisfaca toate nevoile.

Structura containerului este realizata din tabla zincata profilata la rece cu o grosime de 2 mm.

Pentru a oferi rezistenta si durabilitate folosim in realizarea podelei profile din tabla zincata, placi de fibrociment si linoleu de trafic intens. 

Peretii sunt realizati din panouri termoizolante de tip sandwich PUR cu o grosime de 40 mm .

Acoperisul are o structura speciala realizata din panou termoizolant de tip sandwich PUR cu o grosime de 40 mm la care se adauga o extraizolatie cu polistiren EPS50 grosime 50 mm si tabla zincata grosime 0.7 mm care sigileaza tavanul astfel incat sa nu existe risc de infiltratie.     

GALERIE IMAGINI

 

×