Containere Karcontainer

Tipuri de containere

Container KARCONTAINER K1002

container birou

Containerul este prevazut cu o usa, doua ferestre si instalatie electrica completa.

 

Vezi detalii
Container KARCONTAINER K2005

container karcontainer

Containerul este compus dintr-o camera plus grup sanitar (chiuveta, vas wc, cadita dus), si prevazut cu 2 usi, doua geamuri si instalatie electrica si sanitara complete.

Vezi detalii
Container KARCONTAINER K2002

container birou

Containerul este compus din doua camere si prevazut cu 2 usi, doua geamuri si instalatie electrica completa.

 

Vezi detalii
Container KARCONTAINER K3002

container karcontainer

Containerul este compus din 2 camere, o baie complet utilata si prevazut cu 3 usi, doua geamuri si instalatie electrica si sanitara complete.

Vezi detalii
Container KARCONTAINER K2003

container birou

Containerul este compus dintr-o camera plus grup sanitar, si prevazut cu 2 usi, doua geamuri si instalatie electrica si sanitara complete.

Vezi detalii
Container KARCONTAINER KWD6

container karcontainer

 

Containerul este compus din unitati de grupuri sanitare si dusuri compartimentate si dotate la cerere, si prevazut cu 1 usa, doua geamuri mici si instalatie electrica si sanitara complete.

Vezi detalii

Avantaje achizitionare containere

 Garantia calitatii containerelor KarContainer este data de noua tehnologie fara sudura care utilizeaza suruburi si piulite pentru imbinarea diferitelor parti ale structurii containerelor.

Containere

 Containerele sunt module de panouri sandwich utilizate în toate santierele de constructii si în special in bazele de locuit ale companiilor care opereaza in constructii.  Birourile noastre de containere sunt realizate din materiale durabile și de inalta calitate, care va vor indeplini perfect cerintele.

Cabine Modulare

O gama larga de cabine modulare portabile si chioscuri, care sunt rentabile si potrivite pentru orice afacere din orice sector. Magazine personalizate de inalta calitate, cabine și chioscuri modulare, soluții de comercializare cu amanuntul sau birouri.

Cladiri Prefabricate

Gama noastra extinsa de solutii de cladiri prefabricate poate fi utilizata pentru constructia de  cladiri permanente sau temporare în unitati de ingrijire a sanatatii, santiere, scoli, spitale, cladiri militare, birouri.

Ce va oferim

Karcontainer va ofera solutii pentru orice tip de container sau pentru orice nevoie ne veti contacta. Containerele din portofoliul nostru au dimensiuni standard insa pot fi configurate și dotate in functie de nevoile si solicitarile dumneavoastra.

karcontainer
Podea

Profile speciale si imbinari cu suruburi. Vinilul din PVC de 2,5 mm grosime este utilizat pe placi de ciment cu grosimea de 14 mm. Produsul trebuie plasat pe o suprafata plana si stabila.

preturi containere karcontainer
Acoperis

Acoperis cu grosimea de 40 mm PUR, B2 rezistente la foc, termoizolație completa, materiale sanatoase si sigure. Cleme speciale in forma de cusatura panouri sandwich din PUR

 

karcontainer
Pereti

Pereti cu grosime de 40 mm; spuma poliuretanica (PUR) B2 clasa de incendiu rezistente la foc, izolare termica completa. Panou tip sandwich special, cu izolatie PUR, tabla de otel electrostatic vopsita.

Proiectele Karcontainer

k2005
k2002
k2004
KWD6
KARCONTAINER PERSONALIZATE
K1002
k2003
k3002
PERSONALIZATE
KARCONTAINER PERSONALIZATE 1

×