Containere Karcontainer

Tipuri de containere

Container Demontabil – Flatpack – Model K1002

container birou

Containerul este prevazut cu o usa, doua ferestre si instalatie electrica completa.

 

Vezi detalii
Container Demontabil – Flatpack – Model K2005

container karcontainer

Containerul este compus dintr-o camera plus grup sanitar (chiuveta, vas wc, cadita dus), si prevazut cu 2 usi, doua geamuri si instalatie electrica si sanitara complete.

Vezi detalii
Container Demontabil – WC – Model KWD 6

container birou

Containerul sanitar este ideal pentru utilizarea in diverse scopuri, de la spatiu pentru muncitori, toaleta publica in zone intens circulate, evenimente sau spatii de lucru deschise.

Vezi detalii
Container Demontabil – Flatpack – Model K2002

container birou

Containerul este compus din doua camere si prevazut cu 2 usi, doua geamuri si instalatie electrica completa.

 

Vezi detalii
Container Demontabil – Flatpack – Model K2004

container karcontainer

Containerul este compus dintr-o camera, un grup sanitar, set chiuveta bucatarie si prevazut cu 2 usi, doua geamuri si instalatie electrica si sanitara complete.

Vezi detalii
Container demontabil WC 1350×1350

container sanitar wc

Containerul este compus din 1 grup sanitar, 1 ghiuveta si 1 oglinda si prevazut cu o usa si instalatie electrica si sanitara complete.

Vezi detalii
Container Demontabil – Flatpack – Model K2003

container birou

Containerul este compus dintr-o camera plus grup sanitar, si prevazut cu 2 usi, doua geamuri si instalatie electrica si sanitara complete.

Vezi detalii
Container Demontabil – Flatpack – Model K3002

container karcontainer

Containerul este compus din doua camere si un grup sanitar, si prevazut cu 2 usi, doua geamuri si instalatie electrica si sanitara complete.

Vezi detalii
Container demontabil WC 1350×2100

container sanitar wc

Containerul este compus din 2 grupuri sanitare, ghiuveta si oglinda si prevazut cu 2 usi si instalatie electrica si sanitara complete.

Vezi detalii

Avantaje achizitionare containere

 Garantia calitatii containerelor KarContainer este data de noua tehnologie fara sudura care utilizeaza suruburi si piulite pentru imbinarea diferitelor parti ale structurii containerelor.

Containere

 Containerele sunt module de panouri sandwich utilizate în toate santierele de constructii si în special in bazele de locuit ale companiilor care opereaza in constructii.  Birourile noastre de containere sunt realizate din materiale durabile și de inalta calitate, care va vor indeplini perfect cerintele.

Cabine Modulare

O gama larga de cabine modulare portabile si chioscuri, care sunt rentabile si potrivite pentru orice afacere din orice sector. Magazine personalizate de inalta calitate, cabine și chioscuri modulare, soluții de comercializare cu amanuntul sau birouri.

Cladiri Prefabricate

Gama noastra extinsa de solutii de cladiri prefabricate poate fi utilizata pentru constructia de  cladiri permanente sau temporare în unitati de ingrijire a sanatatii, santiere, scoli, spitale, cladiri militare, birouri.

Ce va oferim

Karcontainer va ofera solutii pentru orice tip de container sau pentru orice nevoie ne veti contacta. Containerele din portofoliul nostru au dimensiuni standard insa pot fi configurate și dotate in functie de nevoile si solicitarile dumneavoastra.

karcontainer
Podea

Profile speciale si imbinari cu suruburi. Vinilul din PVC de 2,5 mm grosime este utilizat pe placi de ciment cu grosimea de 14 mm. Produsul trebuie plasat pe o suprafata plana si stabila.

preturi containere karcontainer
Acoperis

Acoperis cu grosimea de 120 mm 14 kg / m & sup3; spuma de polistiren (EPS) B2 rezistente la foc, termoizolație completa, materiale sanatoase si sigure. Cleme speciale in forma de cusatura panouri sandwich din EPS.

karcontainer
Pereti

Pereti cu grosime de 50 mm 14 kg / m & sup3; spuma de polistiren (EPS) B2 clasa de incendiu rezistente la foc, izolare termica completa. Panou tip sandwich special, cu izolatie EPS, tabla de otel electrostatic vopsita.

Proiectele Karcontainer

container karcontainer
container karcontainer
container karcontainer
container karcontainer
container karcontainer
container karcontainer
×

Powered by WhatsApp Chat

×